TOCA Race Driver 2

Codemasters har akkurat gitt ut en flerspillerdemo av TOCA Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator.

Nå er det ikke lenge til TOCA Race Driver 2 kommer i butikkene, og for å markere dette har Codemasters gitt ut en ny demo av spillet. I motsetning til forrige demo kan denne spilles online eller over LAN, av opp til 12 spillere samtidig.

Denne demoen har omtrent like mye innhold som den tidligere utgitte enspillerdemoen, men i stedet for å kjøre en klassisk Jaguar e-type på Brands Hatch får du nå kjøre Formel Ford på Oulton Park. De to andre løpene er de samme, det vil si et DTM-løp hvor du kjører en Mercedes på Hockenheim og et V8 Supercars-løp hvor du kjører en Holden på Philip Island.

I fullversjonen av TOCA Race Driver 2 får du blant annet kjøre lastebiler, Formel Ford-biler, klassiske biler, rallybiler og standardbiler ("touring cars"). Spillet inneholder faktisk hele 15 ulike disipliner, og 31 mesterskap fra hele verden. En interaktiv historie vil lede deg gjennom alle mesterskapene spillet har å by på.

Med 35 autentiske biler (inkludert Ford GT, Aston Martin Vanquish, Jaguar XKR, Nissan Skyline og AMG-Mercedes CLK) skulle det være nok å velge mellom, og spillet takler opp til 21 biler på banen samtidig. Spillet vil inneholde 31 lisensierte baner, inkludert Hockenheim (Tyskland) og Surfers Paradise (Australia).

Den nye flerspillerdemoen (på cirka 115 MB) kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden