Todimensjonal sandkasse til Xbox One og PlayStation 4

Minecraft-inspirerte Terraria skal lanseres på nye konsoller.

Re-Logic

Minecraft-inspirerte Terraria sparket i gang en hel undersjanger med todimensjonale sandkasse/plattform-spill da det dukket opp for noen år siden, og siden lanseringen på PC har det også fått versjoner for konsoll.

Flere nye versjoner

Nå tar det turen til den neste konsollgenerasjonen. Utviklerne har nemlig annonsert en versjon for Xbox One og PlayStation 4.

Bilde fra den eksisterende PC-versjonen.

Den kommende versjonen vil få alt innhold og funksjonalitet fra den eksisterende versjon 1.2, samt helt nye elementer som utviklerne ikke vil røpe noe om enda. De vil vise spillet bak lukkede dører på E3.

forumet sitt frister utviklerne med en liten sniktitt neste uke.

I Terraria befinner du deg i et tilfeldig skapt, todimensjonalt sandkasseunivers. Her må du sanke inn ressurser og skape ulike typer hjelpemidler, og du kan også bygge egne baser.

Spillet har en hel bråte ting som kan bygges, og massevis av mystiske ting som du kan oppdage. Underveis vil du også måtte bekjempe ulike typer monstre – noen langt større enn andre.

Vi anmeldte Terraria da det kom sommeren 2011, men som med vår anmeldelse av Minecraft er nok mye av teksten utdatert, ettersom spillet har fått så mange oppdateringer siden.

Siste fra forsiden