Tomb Raider 7 sommeren 2005?

Skal vi tro Top Cow Productions, som jobber med Tomb Raider-tegneseriene, kommer Tomb Raider 7 til neste sommer.

Top Cow Productions har nemlig fortalt at de har lagt Tomb Raider-tegneserien sin på is, men at de vil relansere den samtidig med at det syvende Tomb Raider-spillet kommer på markedet, til sommeren 2005. Eidos har på sin side ikke sagt noe om når neste Tomb Raider-spill kommer på markedet, men vi må anta at en forretningspartner som Top Cow Productions har et rimelig godt grunnlag for det de sier.

Som kjent har Tomb Raider-serien slitt litt i den siste tiden, og det forrige spillet, Angel of Darkness, ble møtt av middelmådige kritikker og lite interesse hos spillkjøperne. Eidos ser imidlertid ikke ut til å ta dette som noe tegn på at folk er lei barmfagre Lara, og har hyret inn Crystal Dynamics (som står bak Legacy of Kain-spillene) for å lage det syvende spillet i serien.

Ryktene vil i tillegg ha det til at utviklingen av spillet foregår i samarbeid med Deus Ex-designeren Warren Spector, og at Lara Croft-karakteren er i ferd med å gå gjennom store forandringer. Uansett hva som skjer blir det spennende å se hva Eidos gjør for å få folk interessert i Tomb Raider-franchisen igjen.

Hvis Top Cow Productions har rett burde vi kunne forvente at Eidos letter på sløret om denne etterfølgeren mot slutten av året.

Siste fra forsiden