Tomb Raider: Legend

Lyst til å se hvordan Lara tar seg ut med alle grafikkmulighetene tilgjengelig? Her er en ny demo av Tomb Raider: Legend, som tillater nettopp det.

I action-eventyret Tomb Raider: Legend må Lara Croft, spillverdenens kanskje mest berømte kvinne, utforske de fire verdenshjørnene for å finne alle delene til et magisk våpen. Dette blir imidlertid ikke så lett, ettersom hun stadig blir hindret av sin onde nemesis.

I stedet for den karikerte Lara Croft-figuren vi har sett i de siste utgivelsene, gir Eidos oss en mer naturlig og moderne kvinne. Ellers blir spilleren presentert for langt mindre byområder, og mange flere ruiner, grotter og jungler. I tillegg har kontrollsystemet fått seg en overhaling.

Den forrige demoen av Laras triumferende tilbakekomst til spillverdenen inneholdt ikke muligheten til å teste neste-generasjons-grafikk, slik fullversjonen gjorde. Kort fortalt er forskjellen mellom neste-generasjons-grafikk og vanlig grafikk omtrent den samme som forskjellen mellom spillet på Xbox 360 og Xbox (med en tilsvarende forskjell i systemkrav).

Nå har Eidos lansert en demo av spillet som inneholder alle grafikkmuligheter, slik at du får se hvor godt spillet egentlig kan se ut på en god PC. Innholdet i den nye demoen er det samme som før; Lara har reist til Bolivia for å finne en eldgammel, magisk gjenstand, og der må hun utforske et forlatt tempel fylt til randen av farer. Demoens installasjonsfil er på 473 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden