Top Spin 2 til PC

Liker du tennisspill, men har ikke konsoll? Da er kanskje den nykunngjorte PC-versjonen av Top Spin 2 noe for deg.

Den amerikanske spillutgiveren Aspyr Media har kunngjort at de har skaffet seg rettighetene til å gi ut PC-versjonen av Top Spin 2, et tennisspill som ble lansert for Xbox 360 i fjor. Spillet skal lanseres i løpet av første kvartal neste år (i alle fall i USA), og må med andre ord finne seg i å konkurrere med Virtua Tennis 3, som også kommer til PC (og andre plattformer) til neste år.

Bilde fra Xbox 360-versjonen

Top Spin 2 kommer med 24 av verdens beste tennisspillere, inkludert Roger Federer og Maria Sharapova. Vi får også en bred samling tennismesterskap, inkludert de fire Grand Slam-turneringene, og det hele foregår på detaljerte og dynamiske stadionanlegg som tradisjonsrike Wimbledon.

Om du ikke er fornøyd med de 24 tennisstjernene i Top Spin 2 kan du lage din egen spiller, ved å justere en rekke parametere for ansikts- og kroppsfasong. Dessuten kan du selv bestemme hvordan figuren din skal oppføre seg. Karrieremodusen foregår over flere sesonger, og lar deg ta tennisspilleren din fra bunnen av rangstigen til verdenstoppen.

I tillegg til en rekke avanserte funksjoner for tennisveteraner kommer spillet med en haug av festspill, som "splash court", "wall breaker" og "time bomb". Spillet støtter flerspiller for to spillere på en enkelt PC eller over lokalt nettverk og internett.

Siste fra forsiden