Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Rocket League inntar rampelyset i kveld – se kampene

Vi samler alle sendingene fra runde 5.

Sindre Stien/Good Game

Nå er vi midtveis i høstsesongen av Good Game-ligaen, og lagene er godt er nødt til å prestere for å sikre plassene de vil ha.

Det fortsetter å være mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, og det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger finner du på vår streamingside, og vi prøver også å etablere et fast samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av deltakerne og lagene som mulig.

Så derfor kommer vi tilbake med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Kveldens Kamper

— League of Legends
1. Divisjon

 • ZPG mot DMG
  UTSATT — Fredag 22. september, 19:00


Kommende Kamper

— Rocket League
2. Divisjon

 • Oilers mot G-Force
  UTSATT —
  Mandag 25. september, 19:00
 • Rotaryon Academy mot Horizon
  UTSATT— Mandag 25. september, 20:00


Neste Runde

— League of Legends
1. Divisjon

GamerNo

 • KAOS mot 22
  Runde 6 — Søndag 24. september, 17:00
 • Lazy In Life mot Rich Gang
  Runde 6 — Søndag 24. september, 17:00
 • DMG mot Volda
  Runde 6 — Søndag 24. september, 17:00


Ferdige Kamper

— Overwatch
1. Divisjon

Møtet mellom 5Stars og DMG kan arte seg til å bli et toppoppgjør av de store fra denne sesongen. Lagene er #2 og #3 på tabellen,

DMGesportsGG stiller med sending av denne kampen, og mange andre kamper og spill som organisasjonen DMG deltar i.

QuickEsportsTV er også en gjenganger i disse listene, og er selvfølgelig på plass når Quick møter Vernalis, denne runden.

Vernalis ligger lavt i tabellen fremdeles – uten seier under beltet, men ikke uten motstand. Quick på sin side har gjort det bedre, som #4 på tabellen, men har likevel knapt klart å vinne mer enn de har tapt.

2. Divisjon

3. Divisjon

— Counter-Strike
1. Divisjon

Hovedkampen i Counter-Strike er på plass, på mandag, og da er «Landor» Karlsen tilbake i studio.

For øyeblikket ligger Apeks Rebels på en delt førsteplass i Counter-Strike:GO, mens krisp ligger i bunnen. Mandag kveld møtes de to.

2. Divisjon

3. Divisjon

4. Divisjon

— League of Legends
1. Divisjon

Femte runde går i gang i kveld, og League of Legends er som alltid først ut, med kamper på søndag kveld.

GamerNo-kanalen er live i studio når vår caster, Julian «DogSledder» Nash, presenterer neste hovedkamp i League of Legends.

Da kan vi se Wilderness utfordre Volda om plass i sluttspillet – eller å overleve i førstedivisjon.

 • Bitfix mot KAOS
  FERDIG — Søndag 17. september, 17:00

Bitfix og KAOS ligger dønn likt på tabellen, og begge kjemper for å få innpass i sluttspillgruppen. Men bare ett lag kan vinne kampen.

Twitch-kanalen til Bitfix er klar til sending av kampen, og det samme er KAOS' egen Koolberg.

Lazy In Life er på plass med egen kanal, når de denne uka møter 22 Gaming.

22 har en fot i døra for å nå sluttspillet, men LIL står solid plantet som nummer 3 på tabellen, så dette kan bli et hardt møte for nykommeren.

2. Divisjon

3. Divisjon

4. Divisjon

— Rocket League
1. Divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres av medlemmene i Rocket League Norway, som gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Kampen som arter seg til å bli kveldens stjernekamp er møtet mellom Fact Revolution og AW3. Regjerende seriemester AW3 møter da deres tidligere lagkamerat FiremanJonas, som nå spiller for Fact.

Fanskaren har da all grunn til å hoppe på Kick-kanalen til Fact Revolution for å se det Good Game-ligaen har kalt "en kruttønne" av en kamp.

QuixzEsports tar for seg sendingen av oppgjøret mellom Nidaros og Razzle Dazzlers.

Razzle trenger nok alle poengene de kan vinne, men Nidaros har nok ingen nåde i denne kampen — de trenger hvert bidige poeng selv, om de skal holde forspranget mot Rotaryon, som ligger dem hakk i hæl på tabellen.

---

Nugget Media vil også gjøre en hel kveld av denne runden i Rocket League's førstedivisjon. NuggetEsport-kanalen viser tre av de store kampene i kveld, så her blir det mange timer med RL-action.

Rotaryon trenger flere poeng på tabellen om de skal sikre en plass i sluttspillet, men møtet med Senja vil trolig bli en seig kamp. Senja står fremdeles ubeseiret på tabellen, bare et hestehode bak seriemesteren AW3.

Gutta Boyz er nødt til å finne en seier snart, om de ønsker å klatre ut av den røde nedrykkssonen. COR3, på sin side, er kanskje nye i førstedivisjon – men de har vist seg standhaftige, og står solid plantet på midten av tabellen.

Kvelden siste kamp blir da oppgjøret mellom DMG og MAJOR. Begge lag ligger midt på tabellen. Resultatet her kan avgjøre om noen av dem har sjansen til å finne fotfeste, og ta sats mot toppen – eller om de vil snuble, og lande nærmere nedrykksfeltet.

2. Divisjon

 • Tøvpatruljen mot Playwell
  FERDIG — Torsdag 21. september, 19:00
 • Rexus mot MAJOR 2
  FERDIG — Torsdag 21. september, 19:00
 • 5Stars mot Quick Silver
  FERDIG — Torsdag 21. september, 19:00

Siste fra forsiden