Torchlight 2 er på vei

Og oppfølgeren kommer med samarbeidsdelen alle ønsket seg.

Actionrollespillet Torchlight var kom som en av fjorårets overraskelser, og ble premiert med en sterk åtter av vår anmelder.

Les også: Anmeldelse: Torchlight

Suksessen bunnet i stor grad i en perfeksjonering av et velkjent spillkonsept som blant andre Diablo-serien har frontet tidligere.

Videre finpuss på den samme formelen kan vi trolig forvente når Torchlight 2 slippes, men vi får også en funksjon som de aller fleste av spillets tilhengere har bedt om. Det største tillegget i oppfølgeren blir ifølge Runic Games en flerspillerdel hvor man kan samarbeide enten med venner eller tilfeldige andre på samme nivå.

Sammen vil man kunne utforske automatisk genererte uteområder som er unike hver gang man spiller, både i utforming, vær og tid på døgnet. Spillet vil støtte spilling over både lokalnettverk og Internett.

Torchlight.

Videre loves vi naturligvis en stor variasjon i nye monstre, oppdrag og nytt utstyr, samt en mer omfattende rolleutvikling med flere klasser.

Torchlight 2 vil ta hovedpersonen Syl til Estherian Steppes der en ukjent kraft utsletter de innfødte. Sammen med de resterende Estherian Guardians vil man benytte spor fra Alkymisten, som har forsvunnet i området, til å løse mysteriet.

Spillet vil også ha et flunkende nytt brukergrensesnitt og komme med en oppdatert variant av modifiseringsverktøyet TorchEd.

I første omgang slippes Torchlight 2 i nedlastbar variant, og lanseringsmålet er våren 2011. Runic har ikke sagt noe om plattformer, men det er grunn til å tro at spillet vil slippes både til Windows og MacOS.

Les også: Smakebit på Kingdoms of Amalur: Reckoning
Les også: Sniktitt: The Witcher 2: Assassins of Kings

Siste fra forsiden