Telialigaen - Rocket League

Torsdag byr på nok et Rocket League-toppoppgjør i Telialigaen

Tabelleder AW3 forventer å stikke av med seieren mot Major.

«Seeb».
Sindre Stien/Good Game

Så var vi over halvveis i Telialigaens vårsesong i Rocket League. Det begynner å spisse seg tilF i kampen om sluttspillplassene, og viktige poeng står på spill når AW3 møter Major på torsdag.

For AW3-kaptein Sebastian «Seeb» Falch blir det et gjensyn med gamle kjenninger, ettersom to av kveldens motspillere var hans lagkamerater i fjor. «Seeb» har imidlertid ikke tenkte å gjøre kompisene noen tjenester, og går inn med forventning om å vinne.

– Jeg er veldig usikker på hvordan de kommer til å gå inn i denne kampen, men er ganske sikker på at dette er en kamp vi burde ta. Jeg kjenner «Friis» og «Lucky» godt nok fra forrige sesong til å vite hva de kan få til. Dette blir ikke en lett match, men det blir spennende å se hva de kommer med. I tillegg er det jo alltid gøy å møte på gamle lagkamerater, konstaterer Falch overfor Gamer.no.

Du kan se AW3 mot Major fra klokken 21:30 i kveld. Kampen sendes direkte på Twitch-kanalen RLNorway.

– Rom for forbedring

AW3 går inn i Telialigaens sjette runde med perfekt statistikk. Med fem seire av fem mulige har gutta et lite forsprang på tabelltoer Nordavind, og ifølge «Seeb» har AW3 enda mer å gå på.

DISSE SPILLER FOR AW3

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Jørgen «Inferno» Klaastad
Jonas «FiremanJonas» Lohne

AW3S SISTE RESULTATER

🟢 🟢 🟢 🟢 🟢

– Jo da. Fem av fem er ikke så værst, men det er helt klart rom for forbedring. Vi har jo bare vært et lag i litt over en måned, og det er deilig å se forbedringene vi har gjort til nå fra da vi starta. Det er ting vi fortsatt jobber med for å kunne sikre oss 1. plassen, påpeker Falch.

Spesielt forteller AW3-spilleren at han var fornøyd etter forrige ukes 4-0-seier over Foxed. Hvorvidt det klaffer like godt denne runden gjenstår å se, men basert på formkurven til AW3 har Major en knalltøff jobb foran seg.

LES OGSÅ: Rocket League-våren i Telialigaen byr på nok en Nordavind-jakt »

– Ingen tid for unnskyldninger

«Thompie».
Privat

For Major har vårsesongen 2021 serverte både opp- og nedturer. Laget har sett overbevisende ut i sin tre seire, men når det først butter imot har Thomas «Thompie» Engervik og lagkameratene slitt med å hente seg inn igjen. Major-spilleren vil imidlertid ikke tenke for mye på poengtapene, og fokuserer heller på kampene som kommer.

DISSE SPILLER FOR MAJOR

Vis mer

Thomas «Thompie» Engervik
Rasmus «Friis» Friis
Thomas «Lucky» Eknes

MAJORS SISTE RESULTATER

🔴 🟢 🟢 🔴 🟢

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Litt opp og ned, ja. Vi har hatt en del utfordringer, men det er ingen tid for unnskyldninger. Vi må bare se fremover, forteller Engervik til Gamer.no.

Det mangler selvfølgelig ikke på utfordringer i torsdagens møte med AW3. «Thompie» pekte allerede ut «Seeb», «Inferno» og «FiremanJonas» som en av knallsterk konkurrent før sesongen, og den vurderingen har ikke endret seg siden.

– Jeg synes de ser bedre ut nå [enn før sesongen]. Det blir en tøff kamp, men jeg gleder meg, avslutter Engervik.

Kan bli en spennende runde

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN ROCKET LEAGUE

Vis mer

Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Fact
Kl. 20:00: Nordavind - Maskineriet
Kl. 20:00: Domino - Celestial
Kl. 20:00: Playwell - Foxed
Kl. 21:30: AW3 - Major

Alle kampene spilles torsdag 4. mars.

Terminliste »

Videre byr Telialigaens 6. Rocket League-runde på flere potensielt spennende oppgjør. Razzle Dazzlers møter Fact Revolution, i en kamp de fleste ville trodd skulle gå Razzles vei før sesongen. Slik det står nå spiller Fact imidlertid for å holde på en sluttspillplass, mens Razzle kjemper for å holde seg unna nedrykk.

Kampen mellom Domino og Celestial kan også bli en underholdende affære. Celestial kommer rett fra en uventet poengdeling mot Razzle, mens Domino feiet gulvet med Playwell i sin siste kamp.

Nordavind skal ikke ha noen problemer mot Maskineriet, selv om laget henter inn den aldrende veteranen «Jwols» for som midlertidig erstatter for «Trex». Playwell ligger også an til å sanke tre nye poeng mot Foxed, som kan få laget tilbake i sluttspilljakten.

Du kan følge kveldens Rocket League-runde i Telialigaen fra klokken 19:00 på torsdag 4. mars. En fullstendig sendeplan er tilgjengelig via Twitter-kontoen til RLNorway.

Slik ser tabellen ut etter fem runder.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden