Total War: Warhammer får en haug med ekstrainnhold

Creative Assembly har annonsert sine planer for månedene etter spillets lansering.

Creative Assembly

Det første spillet i Creative Assemblys fantasy-trilogi – Total War: Warhammer – skal etter planen slippes 24. mai. Foreløpig vet vi ingen ting om de planlagte oppfølgerne, og før vi kommer så langt har utvikleren en lang liste med ekstrainnhold planlagt for spill nummer én.

På Total War: Warhammers nettsider har Creative lagt ut en oversikt over nedlastbart innhold som skal gis ut i månedene etter spillets lansering. Et utvalg av disse blir gratis for alle som kjøper spillet, mens de resterende pakkene blir man nødt til å åpne lommeboken for.

Nye helter, raser og kampanjer

En oversikt over gratisinnholdet som kommer til Total War: Warhammer.
Creative Assembly

Gratisinnholdet introduserer nye elementer til slagmarken, som for eksempel nye enheter, nye magiformler og en og annen legendarisk figur, som gir hæren din flere strategiske muligheter. Mot slutten av året blir en ny spillbar rase tilgjengelig helt gratis, med flere oppdrag, enheter og legendariske figurer.

Er du villig til å bruke noen kroner på å skaffe deg mer innhold til spillet lover utvikleren en rekke forskjellige pakker med alt fra nye kampanjer for både en- og flerspillerdelen, nye spillbare raser og en haug med andre godsaker.

Creative har foreløpig ikke gitt oss noen konkrete detaljer om de forskjellige pakkene, men mer informasjon vil bli tilgjengelig etter hvert som de nærmer seg lansering.

I fjor fikk Total War: Attila en ny utvidelse.
Karl den store-ekspansjonen imponerte vår anmelder »

Siste fra forsiden