TrackMania: Flerspillerdemo og ekspansjonspakke

I dag ble endelig den etterlengtede ekspansjonspakken klar for nedlasting, og i tillegg har Nadeo gitt ut en ny flerspillerdemo som benytter seg av alle de nye funksjonene i spillet.

Den gratis ekspansjonspakken heter Power Up!, og inneholder flere store forbedringer, samt en rekke nye blokker. Med Power Up! får du for første gang mulighet til å lage tunneler, samt flere muligheter i forhold til det å bygge broer ut i fra klippevegger. Dessuten er det nå mulig å lage vei som går utfor klippeveggene.

I tillegg inneholder pakken en rekke skilter du kan sette opp, samt mange andre forbedringer i forhold til stabilitet og brukergrensesnitt. Nå kan du, for eksempel, benytte deg av en bilde-avatar som dukker opp ved siden av navnet ditt når du spiller flerspiller. De som liker å lage spennende "replays" av løpene sine får også nye muligheter nå.

Det er helt klart at TrackMania-opplevelsen blir ytterligere forbedret av denne ekspansjonspakken, og derfor har Nadeo valgt å gi ut en ny flerspillerdemo som benytter seg av de mange nye elementene pakken innfører. Demoen inneholder seks helt nye baner, samt mulighet til å lage dine egne baner hvis du føler deg kreativ.

Ekspansjonspakken er på 92 MB. Hvis du allerede har installert versjon 1.2.5 ("release candidate 3") trenger du ikke å laste ned denne ekspansjonspakken. Pakken finner du her:

Den nye demoen er på 124 MB, og kan lastes ned herfra:

Hvis du ikke har peiling på hva TrackMania er for noe, kan du sjekke produktsiden vår som må sies å være norges beste kilde til informasjon om dette spillet. Vi har full omtale av versjon 1.0 (som får karakteren 9 av oss), samt en rekke nyhetsartikler og en stor samling eksklusive bilder.

Siste fra forsiden