TrackMania: SpeedUp! alpha ute nå

SpeedUp! er den neste gratisekspansjonen til TrackMania. Her får vi masse nye funksjoner og blokker, og hvis du har lyst til å teste herligheten kan du laste ned alphaversjonen nå.

I forbindelse med lanseringen av TrackMania: Sunrise kommer Nadeo til å gi ut en ny gratis ekspansjonspakke til TrackMania. Denne har fått navnet TrackMania SpeedUp!, og vil blant annet inneholde en haug nye byggeklosser. Flere av disse legger til helt nye dimensjoner til de eksisterende miljøene i spillet, som du kan se på bildene under.

I tillegg får vi nye funksjoner, slik som et redesignet kartedigeringsverktøy, et innebygd system for å male dine egne "skins" til bilene, rundeteller (for baner som går i runder, i stedet for den tradisjonelle rally-stilen vi til nå har hatt), samt et plattformmodus som bringer tilbake minner fra gode timer med Elastomania og Across.

Den nylanserte alphaversjonen kommer med flere av disse blokkene og funksjonene implementert, mens andre vil bli implementert i kommende versjoner. Den er langt fra fri for feil, og enkelte brukere har rapportert om at den skaper trøbbel for originalversjonen (du bør uansett installere den i en annen mappe enn selve spillet). Hvis du er TrackMania-frelst kommer du imidlertid garantert til å elske de nye mulighetene, så du bør absolutt ta en titt.

Siste fra forsiden