TrackMania Sunrise: Skjermbilder og video

De første skjermbildene til TrackMania Sunrise er så flotte at de fortjener en nyhetsartikkel helt alene. I tillegg har vi en trailer å by på.

Tilhengere av det fantastiske bilspillet ventet på en eller annen form for utvidelse av originalspillet, men det er lite trolig at de hadde regnet med at Nadeo kom til å presentere noe i stil med TrackMania Sunrise. Utseendemessig er det nemlig veldig lite som tyder på at TrackMania og TrackMania Sunrise har noe som helst til felles.

Mens grafikken i TrackMania var helt grei, kommer Sunrise med lekre vanneffekter, fantastiske solnedganger og flotte omgivelser. Vi tipper at Nadeo sin erfaring med Virtual Skipper-serien kom godt med da de lagde vannet i TrackMania Sunrise, for det ser rett og slett fantastisk ut.

TrackMania Sunrise er en frittstående ekspansjonspakke til det suksessfulle bilspillet TrackMania. Det kan spilles uten originalspillet, men hvis du ikke har skaffet deg TrackMania enda bør du naturligvis løpe til butikken og rette på den situasjonen.

Spillet inneholder ett nytt miljø hvor vi får kjøre raske Lamborghini-aktige biler på brede gater og motorveier omgitt av et middelhavsmiljø med palmer, strender og blått hav. Hastighetene vil være langt større enn vi kjenner fra TrackMania, og spillet vil ha mer fokus på racing enn stunts, selv om det fortsatt vil komme med hopp og andre elementer vi kjenner fra originalspillet.

Spillet vil komme med to nye enspillermoduser, "plattform" og "crazy", og dessuten vil vi få ytterligere kontroll over bilen når den svever gjennom luften. Topphastigheten denne gangen er på hele 400 Mph, uten å regne med eventuelle turbo-blokker.

TrackMania Sunrise vil selvfølgelig også la deg bygge dine egne baner, og invitere folk til å spille på dem sammen med deg over nettet, og spillet kommer dessuten med en integrert P2P-funksjon for deling av baner. I tillegg vil det legge til en rekke funksjoner som var planlagt for TrackMania (slik som en rundefunksjon), men som ikke ble implementert i originalspillet, på grunn av tidsbegrensninger.

Spillet er ventet ferdigutviklet i løpet av høsten/vinteren i år. Du finner en nylansert video fra spillet her:

Her er de første bildene:

Siste fra forsiden