TrackMania Sunrise

Nå har du sjansen til å prøve demoen av det som ser ut til å kunne bli et av årets morsomste bilspill, TrackMania Sunrise.

Noen bilspill fokuserer på realisme, andre fokuserer på en heftig og stilfull presentasjon. TrackMania fokuserte kun på å være morsomt, og Sunrise fortsetter på akkurat samme måte. Denne gangen har imidlertid Nadeo brukt litt mer tid på grafikken, og resultatet er det mange mener er et av de aller peneste bilspillene lansert til nå.

Konseptet i standarddelen av spillet er enkelt; du får et sett med baner som du skal fullføre så raskt som mulig. Banene er naturligvis fulle av stunts og vanskelige partier, og det tar en stund å mestre dem. Dette er morsomt, men det er når du er ferdig med enspillerdelen at moroa virkelig begynner. Da kan du nemlig gå online og kjøre mot andre mennesker på baner som de har laget ved hjelp av den innebygde banebyggeren. Eller du kan lage dine egne, og se hvordan folk fra resten av verden liker dem.

Demoen av TrackMania Sunrise inneholder både mulighet for enspiller og flerspiller. Spillet inneholder tre ulike miljøer, men demoen lar deg bare prøve ett av dem – Island. Her får du kjøre raske sportsbiler på brede veier som tillater svært høye hastigheter. Alt dette foregår på et lekkert ferieparadis med tropiske palmer, hvite strender og lokkende hav (som du helst bør holde deg unna, selv om det er mulig å kjøre under vann).

Demoen inneholder mulighet for å spille i tre ulike enspillermoduser - "race", "plattform" og "puzzle". For banene som er spillbare i "plattform"-modus er det viktig å huske på at du kan kontrollere bilens hastighet også i luften. Du kan også spille mot andre på samme datamaskin (i et turbasert modus), over LAN eller nettet. Du finner den 210 MB-store installasjonsfilen her:

Siste fra forsiden