TrackMania-utfordrer på vei?

Tyske Sproing Interactive har kunngjort 12 Volt, et spill hvor du får kjøre miniatyrbiler på en serie ville bilbaner.

De aller fleste gutter har eller har hatt en bilbane av typen hvor bilene går "på skinner", og hvor du har en liten håndkontroller hvor du styrer gassen til disse bilene. Nå kommer 12 Volt, fra Sproing Interactive, hvor handlingen foregår på samme type bilbaner, men hvor du selv får full kontroll over bilene.

Bilbanene befinner seg inne i og utenfor et typisk amerikansk hus, og kommer med en avansert fysikkmotor som lar deg bruke ting i omgivelsene dine som våpen mot andre spillere. Dessuten vil du komme over leketøy og ting som klinkekuler, som reagerer realistisk på kollisjoner.

Spillet foregår på en serie halsbrekkende bilbaner som minner om banene fra det geniale bilspillet TrackMania. Om du får lov til å bygge dine egne baner (slik som i TrackMania) vet vi ikke, men det ser for øyeblikket ikke slik ut.

Likevel ser det ut til at 12 Volt kan inneholde massevis av moro for alle slags spillere. Spillet utvikles for PC, PS2, Xbox og GameCube. For mer informasjon kan du sjekke det offisielle produktsiden, ved å følge lenken nederst.

Siste fra forsiden