Trackmania-utviklere lover ekstramateriale

Nadeo og Digital Jesters har fortalt at nå som spillet er ute i Storbritannia og Frankrike er Nadeo i gang med å lage ekstramateriale som kan lastes ned av spillere ved hjelp av oppdateringsfunksjonen i spillet. Dette inkluderer nye byggeklosser, baner, skins og utfordringer ("challenges").

Dessuten jobber de med et nytt verktøy slik at spillerne kan ta opp enda mer imponerende videosekvenser av kjøringen sin. For øyeblikket er det ikke klart når Trackmania kommer til Norge, men det er mulig å kjøpe det på utenlandske nettbutikker eller bestille det direkte fra utgiveren. Det er nylig blitt opprettet en egen Trackmania-kanal på Quakenet (som også huser vår egen kanal, #gamer.no), og navnet på denne er ikke overraskende #trackmania .

Dette franskutviklede spillet har allerede rukket å bli svært populært på nettet, takket være et uvanlig og veldig spennende spillkonsept. I Trackmania må du nemlig bygge banene dine selv, og spillet inneholder rundt 300 ulike byggeklosser fordelt på tre ulike verdener (med temaene vinter, ørken og skog).

Hvis du ikke har prøvd spillet kan du laste demoen ned fra et av disse nettstedene:

Siste fra forsiden