Transport Tycoon kommer tilbake

Chris Sawyer, skaperen av Transport Tycoon og Rollercoaster Tycoon, jobber med et spill som heter Locomotion. Dette er Transport Tycoon-etterfølgeren så mange har ventet lenge på.

Det var i et intervju med nettstedet GameSpot at Chris Sawyer fortalte de første detaljene om hans neste spill, som foreløpig har fått navnet Locomotion. Chris fortalte at han har lenge har jobbet med etterfølgere til klassiske Transport Tycoon, men at han alltid har måttet utsette eller droppe disse til fordel for utviklingen av RollerCoaster Tycoon-spillene.

Etter utgivelsen av RollerCoaster Tycoon 2 bestemte han seg heldigvis for å konsentrere seg fullt og helt om etterfølgeren til Transport Tycoon. Locomotion vil være enklere å spille enn originalen, og hvis du klarer å lage berg- og dalbaner i RollerCoaster Tycoon, så vil du klare å bygge transportruter i Locomotion. Spillet vil komme med flere transportmuligheter enn det første spillet hadde, samt større kart og andre nyvinninger (som broer med flere nivåer og tunneler).

Dessuten vil den kunstige intelligensen bli langt bedre, noe som gjør konkurransen med mer andre selskaper mye mer interessant. I motsetning til det nyeste RollerCoaster Tycoon-spillet, som blir i full 3D, vil Locomotion sin grafikk minne mye om originalen, og det vil bruke den samme visuelle stilen som de to første RollerCoaster Tycoon-spillene. Etter skjermbildene å dømme vil også grafikkmotoren være den samme.

Noen utgivelsesdato er ikke klar, da spillet ikke har blitt offisielt kunngjort enda. Den foreløpig eneste kilden til informasjon om spillet er GameSpot-intervjuet, som du finner lenke til under. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden