Tre nye spill fra EA

Giganten har sikret seg tre spennende spill for utgivelse neste år.

I går kunngjorde Electronic Arts det nedlastbare dyrekampspillet Wildlife: Forest Survival. I dag har de røpet at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til tre nye nedlastbare spill, alle fra uavhengige utviklere.

Første kunngjøring er Gatling Gears, som lanseres til PC, Xbox 360 og PS3 til våren. Dette er et actionspill som foregår i samme «steampunk»-univers som det turbaserte strategispillet Greed Corp., og er et hektisk skytespill hvor du ser handlingen fra fugleperspektiv.

EA har ikke lansert særlig mye bildemateriale. Her er i alle fall Gatling Gears.

Du får kontroll over actionhelten Max Brawley, som har massevis av tunge våpen til rådighet spillet lar deg kontrollere bevegelsene hans med den ene analogstikka og retningen han skyter med den andre.

Så har vi Warp, som er et unikt snike-actionspill som kommer til Xbox 360, PS3 og PC neste sommer. Også her sees handlingen ovenfra, og vi loves en unik grafikkstil, vanedannende nivåer, farlige feller og utfordrende nøtter. Mer info kommer utvilsomt nærmere lansering.

Sist ut er Fancy Pants Adventures, et todimensjonalt plattformspill for Xbox 360 og PS3. Spillet er basert på webspillene ved samme navn, og skal lanseres til våren. I tillegg til å levere alt innholdet fra de to eksisterende spillene loves vi en helt ny verden, en ny historie og nye spilltyper spesialdesignet for konsoll.

Her spiller du en håndtegnet strekfigur ved navn Fancy Pants Man, som må redde sin kidnappede søster, Cutie Pants. Han må navigere seg gjennom åpne og store nivåer fulle av fiender og utfordringer.

Siste fra forsiden