Tre nye spill fra Legendo

Den svenske utgiveren Legendo vil vise frem tre nye spill på GC; et flyspill, et monstertruckspill med AGEIA-fysikk og et plattformspill.

Legendo Entertainment er en ung, svensk utgiver som til nå bare har lansert plattformspillet De Tre Musketerer (som ikke fikk verdens beste kritikk her på Gamer.no). De har allerede fortalt at de jobber med et nytt plattformspill for unge spillere, nemlig Dracula Twins, og i går kunngjorde de at de vil vise frem tre nye titler på årets Games Convention.

Det første er skyspillet Attack on Pearl Harbor, som skal være enkelt å "plukke opp og spille", noe som tyder på at vi ikke får noe særlig stort simulatorpreg her. Spillet kommer med en mengde moduser for spilling både over nettet og alene, og inneholder flere kampanjer og oppdrag hvor du får spille både som de forsvarende amerikanerne og de angripende japanerne.

Det andre spillet er Monster Truck Maniax, et bilspill der vi får sette oss bak rattet på store monstertrucker. Også dette spillet vil komme med omfattende muligheter for flerspiller, og Legendo forteller at vi kan forvente en stor følelse av realisme, blant annet takket være støtte for AGEIA sin PhysX-teknologi.

Det siste av Legendos nye kunngjøringer er Dino Princess: Kingdom Rescue, et plattformspill som i hovedsak er designet for jenter. Her må dinosaurprinsessen redde kongeriket Prestorika fra fæle snømonstre, og vi loves enkle kontroller og fargerik grafikk. Alle disse spillene utvikles primært for PC, og vi har for øyeblikket ingen spesifikke utgivelsesdatoer å se frem til.

Siste fra forsiden