Tribes-inspirert spill underveis

I følge Shacknews vil den Xbox Live Arcade-aktige spillportalen InstantAction få et Tribes-inspirert spill til neste år.

InstantAction er en spillportal som sikter på å levere et produkt i stil med Xbox Live Arcade, men for PC. Portalen er under utvikling hos GarageGames, et kjent navn i det uavhengige spillmarkedet. Denne amerikanske utvikleren ble stiftet av Jeff Tunnell, som var sjef for den nå nedlagte utvikleren Dynamix.

Den nye spillportalen kommer til å fokusere på kjernegamere, med vanedannende arkadespill. I tillegg vil den ha funksjoner som vennelister, profiler, gruppesystemer og mye mer. Portalen støttes blant annet av utviklere som Wideload Games, og nettstedet Shacknews har tatt en titt på noen av spillene som bli lansert med InstantAction når portalen lanseres til neste år.

Her finner vi lovende titler som hjernetrimspillet Cyclomite, en PC-versjon av det kommende XBLA-spillet Screwjumper og en onlinebasert versjon av populære Marble Blast. Et av de mest spennende prosjektene de hørte om var imidlertid et spill inspirert av det klassiske skytespillet Tribes: Starsiege.

Tribes ble som kjent utviklet av Dynamix, og med tanke på at utviklerne i GarageGames har ansatt mange folk fra denne utvikleren, er det mange som håper at de har det som skal til for å lage en verdig oppfølger til det populære skytespillet.

Shacknews forteller at GarageGames har utvidet virksomheten i løpet av 2007, slik at de er bedre rustet for å utvikle nye spill i tillegg til 3D-motoren Torque (som er en videreutviklet versjon av Tribes 2-motoren).

Utviklingen av det nye spillet skal ha startet for to måneder siden, men kildene til Shacknews tror utviklingsperioden vil være relativt kort sammenlignet med det som er vanlig i forhold til butikkspill. Shacknews regner det som sannsynlig at spillet kommer til neste år.

Siste fra forsiden