Trim de små grå med Mindscape

Det er ikke bare Nintendo som er opptatt av den mentale folkehelsen; britiske Mindscape har nå kunngjort Mindscape's Brain Trainer.

Om du er blant dem som føler at hjernen trenger en liten oppussing, kan du glede deg til september-lanseringen av Mindscape's Brain Trainer. Her får du nemlig femten ulike typer øvelser fordelt på fem ulike felt (mattematikk, romforståelse, deduksjon, hukommelse og verbal intelligens), inkludert sudoku-nøtter, hoderegning, ordjakter og lignende.

Etter som du spiller vil resultatene dine lagres, slik at du kan se hvor mye bedre (eller dårligere) du har blitt i løpet av de siste ukene og månedene. Spillet kommer også med et innebygd kalendersystem som minner deg på å ta dagens øvelser, slik at du får litt dårlig samvittighet om du sitter med actionspill hele dagen.

Grafikkmessig ser dette spillet heller svakt ut, men det er vel med hjernetrimspill som med tran; det er ikke smaken, eller i dette tilfellet grafikken, det kommer an på, men hvor godt det er for (den mentale) helsen. Det er uansett klart at Mindscape's Brain Trainer er langt fra noe høybudsjettsprodukt, men dette reflekteres også av en lav pris (i Storbritannia er veiledende pris oppgitt til 14,99 pund).

Siste fra forsiden