Trim hjernen med nytt Wii-spill

Snart får Wii-eiere stifte bekjentskap med Hudsons labyrintspekkede hjernetrimspill Kororinpa.

Kororinpa er et hjernetrimspill der vi må hjelpe små og søte baller gjennom kompliserte tredimensjonale labyrinter. Dette gjør vi ved å helle selve spillmiljøet i ulike retninger, slik at tyngdekraften sørger for at ballen vår ruller dit vi vil ha den.

Spillet kontrolleres enkelt og greit ved hjelp av Wii-moten. Når du holder den vannrett vil spillbrettet også være vannrett, og hvis du f.eks. heller den mot deg vil det samme skje med spillbrettet. Dermed blir spillet intuitivt og enkelt å spille for alle typer gamere.

Kororinpa inneholder over 50 utfordrende labyrinter, fordelt på fem ulike miljøer. Hvert miljø har unike utfordringer, og har i tillegg sin egen musikk og visuelle stil. Når du starter et nytt brett kan du velge hvilken ball du vil bruke, og hver ball har ulike egenskaper som kan gjøre det lettere eller vanskeligere å fullføre det aktuelle brettet.

Nintendo lover at spillerne kan se frem til en ny og spennende utfordring rundt hvert hjørne. I tillegg til enspillerdelen får vi mulighet til å spille mot en venn, ved hjelp av delt skjerm og en ekstra kontroller (eller en nunchuk-kontroller).

Nintendo vil lansere Kororinpa 23. februar i Europa. I mellomtiden kan du ta en titt på spillets japanske nettsted.

Siste fra forsiden