Trist fremtidsvisjon fra Tyskland

En atomkrig har gjort verden til et øde og svært uvennlig sted i Ground Zero: Genesis of a New World, men alt håp er ikke borte.

Etter at menneskeheten bombet seg selv tilbake til steinalderen har det vært rimelig kjipt å være et av de få gjenlevende menneskene. Konkurransen om mat og vann er stor, og i en verden uten lover og regler er det kun de sterkeste og de mest brutale som får det de vil ha. Nå prøver en gruppe idealister å skape et nytt og mer rettferdig samfunn, men veien dit er lang og hard.

Spilleren får rollen som lederen av den lille gruppen overlevende som han må utvikle slik at det blir mulig for dem å ta kontroll over (og siden forsvare) de 20 områdene spillverden er oppdelt i. Det er totalt 250 forskjellige typer utstyr tilgjengelig, og dette inkluderer alt fra våpen og rustninger til bygningsmaterialer og mat.

De ulike spillkarakterene kan ha tre ulike yrker; soldat, tekniker og doktor. Soldaten kan benytte seg av alle spillets våpen, mens teknikeren kan bygge ting som rottefeller, radioutstyr og vannpumper, og doktoren kan sørge for at folkene dine har god helse. Etter hvert som de får erfaring kan de trenes opp til å bli mer effektive. Du må også sørge for at de har nok mat og drikke til å kunne overleve.

Underveis i oppdragene møter de ulike karakterer som de kan handle med, rekruttere eller snakke med. Alternativt kan du velge å overfalle handelsfolk, eneboere og mutanter for å stjele eiendelene deres.

Ground Zero: Genesis of a New World skal lanseres i tysktalende land til april neste år. For øyeblikket har utviklerne ikke sikret seg noen internasjonal utgivelsesdato, men vi håper spillet også dukker opp her til lands etter hvert.

Siste fra forsiden