Trøbbel for Stargate Worlds?

– Utviklingen fortsetter

Folkene bak MMO-spillet Stargate Worlds har økonomiske problemer.

Science-fiction-serien Stargate har hatt et problematisk forhold til spillverdenen. For noen år siden ble et Stargate-spill kansellert kort tid før det skulle ha kommet ut, og nå kan det være problemer for det kommende MMO-spillet Stargate Worlds.

En stjerneport.

Det har nemlig gått 26 dager siden de ansatte i Stargate Worlds-utvikler Cheyenne Mountain Entertainment skulle ha fått lønningen sin, i følge et enkelt nettsted tilsynelatende satt opp av en eller flere Cheyenne Mountain-ansatte.

Gamespot har snakket med en talsmann for Cheyenne Mountain, som bekrefter at selskapet har noen økonomiske problemer, og at de jobber med å skaffe til veie midler slik at situasjonen kan løse seg.

Han understreker også at utviklingen fortsetter på Stargate Worlds, og at selskapet nylig har gjennomført en vellykket lukket betatest. Den andre fasen av betatesten skal etter planen starte tidlig i 2009.

Stargate-tilhengere verden over får bare krysse fingrene, og håpe at Cheyenne Mountain får nye investeringer før de ansatte blir lei av å vente på lønn.

Siste fra forsiden