Trøblete Warhammer-beta

Europeisk utgiver sliter

I går skulle den åpne betatesten av Warhammer Online ha startet, men ting gikk ikke etter planen.

I Europa er det franske Goa som står for driftingen og utgivelsen av Warhammer Online: Age of Reckoning, og de hadde annonsert at den åpne betatesten av spillet ville gå av stabelen i går.

Waaaaagh!

Uheldigvis for Warhammer-sultne europeere, ble det problemer. Tjenermaskinene klarte ikke å behandle spillernes registreringer, og dermed ble folk sittende uten tilgang.

I natt kom Goa-sjef Ghislaine Le Rhun med en offentlig unnskyldning på det europeiske Warhammer-nettstedet, hvor hun også beskrev gårsdagen som en «mørk dag».

– Vi har fortsatt ikke klart å løse aktiveringsproblemene. Jeg er ærlig talt lei for dette, og jeg forstår frustrasjonen denne situasjonen har ført til, sier han i det åpne brevet.

Hun fortsetter:

– I dag var en mørk dag. Vi hadde forventet en massiv pågang fra nye spillere, men realiteten var enda hardere. Jeg garanterer personlig at vi vil kommunisere så klart som mulig til dere angående løsningen av problemene.

Goa forventer at problemene skal fikses sent denne morgenen, og lover å oppdatere det offisielle nettstedet med ny informasjon så snart de har noe å by på.

Siste fra forsiden