Trollmannen Simon vender tilbake

Til neste år lanseres Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens i vår del av verden.

Playlogic har kunngjort at de har inngått en avtale med tyske RTL, som sikrer dem de internasjonale utgivelsesrettighetene til Simon the Sorcerer 4: Chaos Happens.

Dette er en offisiell etterfølger, men ble utviklet hos tyske Silver Style Entertainment, og ikke originalskaperne hos britiske Adventuresoft (som i stor grad ser ut til å ha lagt ned virksomheten, på tross av at de fortsatt har en nettbutikk i gang).

Simon the Sorcerer 4 vil lanseres i løpet av første kvartal 2008, og foregår noen år etter Simons forrige eventyr. Under en kamp om fjernkontrollen blir Simon slått bevisstløs, og mens han er nede for telling har han en drøm om Alix, fra den magiske verdenen på andre siden av klesskapet, som forteller at han har en dobbeltgjenger der som skaper problemer.

Dermed tar Simon turen gjennom sitt magiske klesskap, for å undersøke situasjonen i den magiske verdenen. Her møter han nye og gamle venner og uvenner, og må (ved hjelp av et klassisk pek-og-klikk-grensesnitt) utforske omgivelsene og løse «hundrevis» av nøtter for å vinne.

Spillet har allerede blitt utgitt i ulike tysktalende land, hvor det har fått en relativt varm mottakelse. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden