Telenorligaen høsten 2018 - Overwatch

Tror ikke på sluttspillplass

Dynasty håper de begynner å vinne etter kampen mot Nordavind.

Blizzard/Eivind Von Døhlen/Privat/Gamer.no

Søndag kveld spilles den femte Overwatch-runden i Telenorligaen, og i rundens hovedkamp møtes Nordavind og Dynasty til dyst.

Nordavind har oppskriftsmessig åpnet med fire strake seiere, men har også tapt et kart til både Oslo Lions og Riddle de to siste rundene. Dynasty har på sin side bare én seier så langt, men har riktignok hatt relativt tøff motstand i den første halvdelen av sesongen. Seieren kom mot Bingobanden, mens forhåndsfavorittene Lithium og Washed Up har vært motstandere i de to andre kampene laget har spilt.

Nordavind har ingen andre planer enn å vinne sin femte strake kamp.

Kampen ser du direkte på Gamer.nos Twitch-kanal fra klokken 20:00.

Går for seier

Nordavind-manager, Sindre «Overtime» Stien.
Sindre Stien

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Decod» Myrlund (Tank)
Kristian «Tricky» Kovacs (Tank)
Kha «iPN» Nguyen (Support)
Usman «TracK» Mohammad (DPS)
Erik «Frost» Hinderson Krogsrud (DPS)
Fredrik «Freddey» Hoel
Simen «Goodest» Aarhus Meiler
Greger «Invision» Hærland (DPS)

Nordavind er utpekt som den soleklare favoritten, og ligger før femte runde på en andreplass bak Lithium på kartforskjell. Manager i Nordavind, Sindre «Overtime» Stien, er naturligvis fornøyd med 12 av 12 mulige poeng så langt.

– Sesongen har gått veldig bra. Det har blitt et par tapte kart, men det setter vi en stopper for i kveld. Gutta som spiller under banneret vårt vet hva som gjelder og det tror jeg kommer tydelig frem i helgens kamp, sier «Overtime».

Mot Dynasty er det kun seier som gjelder for det Oslo-baserte laget bestående av opptil flere landslagsspillere.

– Jeg kjenner igjen et par navn fra tidligere hos Dynasty, men vet ikke så mye om hvor gode de er, sier «Overtime», og forsikrer om at ambisjonene gjenspeiler forventningene:

– Målet vårt er å vinne ligaen.

Stepper inn om nødvendig

Nordavind spiller med flere landslagsspillere på laget – spillere som er blant Europas beste i sine respektive roller. I forrige runde måtte imidlertid support-spiller, Kha «iPN» spille main tank, og «Overtime» steppet inn i rollen som support.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Vi måtte få plass til en supportspiller som ikke har konkurrert siden 2016, sier «Overtime» lattermildt.

Han blir imidlertid neppe å se som fast inventar i kampene til Nordavind.

– Jeg stiller opp om det trengs, men jeg lar utøverne ta seg av spillingen så fremt det lar seg gjøre.

Håper å sikre plassen

Dynasty-trener, Brage «Enigma» Kvitnes.
Privat

Disse spiller for Dynasty

Vis mer

Aleksander «Allekks» Eng (Support)
Lasse «Cr0wley» Sæther (Tank)
Erlend «HiiighAsAKite» Varslot (Support)
Felix «Quizdan» Cevro (DPS)
Joakim «Jo4kimR» Røyland (Tank)
Jens Christian «NeTelf» Fleten (DPS)
Brage «Enigma» Kvitnes (Trener)

Det har ikke gått like lett for Dynasty så langt denne høsten, og laget ligger foreløpig rett over nedrykkslinja med bedre kartforskjell enn Hurtigruta.

– Sesongen har gått litt som forventet, selv om jeg hadde håpet på litt penere resultater. Vi vant mot BingoBanden og prøver å ta det med den følelsen inn i de neste matchene, sier Dynasty-trener Brage «Enigma» Kvitnes.

På tre kamper har Dynasty møtt to av favorittlagene og i kveld venter altså en tredje.

– Nordavind er et veldig godt lag på papiret, men vi har ikke spilt mot de før. Vi har bare sett de spille og utifra det vi har sett så forventer vi en beinhard match i dag. Vi vet at vi er «underdogs» og håper å spille på et godt nivå, muligens ta et kart. Det hadde vært artig, men er ikke en forventning vi har. Satser på å ha en artig og lærerik kamp. Vi ser også frem til å vise en litt bedre side av oss fremover mot lagene som er mer på vårt nivå, og få noen gode resultater, sier «Enigma».

Etter søndagens kamp gjenstår det som på papiret ser ut som mer overkommelig motstand for Dynasty.

– Ambisjonene fremover er å ta poeng mot lagene vi møter, få noen seire under beltet og sikre plassen i førstedivisjon. Vi jobber alltid med å bli et sterkere lag, og tror personlig at vi kommer til å se ut som et helt annet lag i fremtiden. Når det gjelder tabellen er målet og holde plassen i førstedivisjon. Hadde vært fint å komme så høyt som mulig, men vi ser ikke for oss et sluttspill. En plass mellom topp fire og syv er vel der vi sikter. Det har vi stor tro på at vi vil får til, sier «Enigma».

Siste fra forsiden