True Crime til PC-en?

I følge det amerikanske butikk-nettstedet EBGames.com er True Crime: Streets of LA på vei til PC-plattformen i mars neste år. Spørsmålet er om vi skal tro dem eller ikke.

Det er ikke første gangen EBGames.com tar seg en beskjeden titt inn i en usikker fremtid. Da nettstedet har dratt frem krystallkulen før, har det vist seg å både gå troll i ord, men også stikk motsatt. Den siste fremtidsutsikten er dermed True Crime: Streets of LA til PC-en, et spill som foreløpig kun er tilgjengelig på Xbox, PlayStation 2 og GameCube.

Activision, distributøren av spillet har foreløpig ingen kommentar til ryktene, men gjør heller ingenting for å tilbakevise dem. Spekularsjoner er åpenbart bra for forretningen.

True Crime: Streets of LA minner mye om spillene Grand Theft Auto: Vice City og The Getaway. Du inntar rollen som E.O.D-agenten Kang, og foran deg ligger mer eller mindre hele Los Angeles i all sin prakt. Fakk skurker, kjør over uskyldige fotgjengere og bank opp strippere - i True Crime er alt lov.

Siste fra forsiden