Tung strategi fra Paradox

Svenske Paradox Interactive vil gi ut det omfattende strategispillet Supreme Ruler 2020 til neste år.

Supreme Ruler 2020 er et stort og omfattende strategispill som vil kombinere politiske, diplomatiske, økonomiske og militærstrategiske elementer for å levere det utviklerne i kanadiske Battlegoat Studios kaller det ultimate geopolitiske simulatorspillet.

I forhold til forgjengeren, Supreme Ruler 2010, får vi forbedret grafikk med kart og enheter i høyere oppløsning, forbedret lyd og musikk (inkludert regionspesifikk bakgrunnsmusikk), den neste generasjonen av Battlegoats kunstige intelligens, et mer strømlinjeformet brukergrensesnitt og mulighet til å spille i en liten region eller hele verden på ett enkelt spillbrett.

Nå har den svenske utgiveren Paradox Interactive kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene for Supreme Ruler 2020. De planlegger å lansere spillet i mai neste år, men det vil demonstreres allerede på Games Convention i Leipzig, som går av stabelen denne uken.

– Battlegoat har ikke offentliggjort alle detaljene om Supreme Ruler 2020 enda, men etter hvert som de røper dem er vi sikre på at strategientusiaster vil være enige med vår vurdering om at dette er et av de mest spennende tilleggene til sjangeren på lang tid, sier Fredrik Wester fra Paradox.

Siste fra forsiden