Tungtvannsaksjon i Rush for the Bomb

I ekspansjonen til Rush for Berlin tar vi turen til gode, gamle Norge, hvor Hitler-Tyskland sine tungtvannsplaner må stoppes.

Deep Silver har akkurat kunngjort Rush for the Bomb, en ekspansjonspakke til Rush for Berlin. I en kortfattet pressemelding på tysk, forteller de at pakken skal lanseres i løpet av årets fjerde kvartal, og at vi denne gangen får ta turen til de norske fjordene, for å stoppe Hitlers planer om å lage atomvåpen ved hjelp av tungtvann fra Rjukan.

Dette er nok ikke i Norge

Det ser imidlertid ikke ut som aksjonen i Norge kommer til å gå særlig bra for ekspansjonspakkens allierte helter, for etter at vi har sprengt den norske landsbygda i fillebiter, må vi haste oss ned til Spania, hvor jakten på atombomben kulminerer i en eksplosiv finale.

Deep Silver forteller at vi kan få mer informasjon om denne ekspansjonen ved å gå inn på spillets offisielle nettsted, men der fant vi bare en lenke til deres Games Convention-nettsted, hvor de blant annet viser bilder av alle de lettkledde damene de har leid inn for å posere på messen, og en omelett de visstnok har laget på fem minutter. Ok, det er noen trailere og "wallpapers" der også, men ingen ting om Rush for the Bomb.

Forhåpentligvis får vi vite mer om Rush for the Bomb når Deep Silver kommer med en engelskspråklig kunngjøring.

Siste fra forsiden