Tungvektere på PC

Den svenske utgiveren Iridon har kunngjort at de vil lansere boksespillet Heavyweight Thunder i mars.

Det er en stund siden vi fikk et boksespill på PC, og nå ser svenske Iridon (som tidligere har gitt oss spill som Pure Pinball) ut til å ha sett at denne sjangeren er sterkt underrepresentert på markedet. Derfor har de kunngjort et samarbeid med amerikanske Overload Entertainment, som sikrer dem utgivelsesrettighetene til boksespillet Heavyweight Thunder.

Heavyweight Thunder benytter seg av et nytt kontrollsystem som utviklerne kaller "SimuPunch". Med dette systemet kan du styre slagene til bokseren din ved hjelp av musen, og "SimuPunch" gir også mulighet for heftige kombinasjonsbevegelser. Du kan selv velge om du vil se handlingen fra bak skulderen til bokseren din eller om du foretrekker å stå ansikt til ansikt med motstanderen, i førstepersonsmodus.

Heavyweight Thunder lar deg kjempe mot ti farlige motstandere, og foregår på seks ulike arenaer (inkludert en bar). Utviklerne har forstått at det å tjene penger på å vinne kamper kun er gøy hvis du har noe å bruke dem på, og i Heavyweight Thunder kan du bruke dem på raske biler, dyrt tøy, lekne jenter og overdådige luksusvillaer.

Spillet tilbyr også muligheten til å være din egen manager, og forbedre bokserens ulike evner ved hjelp av trening og øvingskamper, samtidig som du sørger for at karrieren går den riktige veien ved å vinne ære og berømmelse. I tillegg får vi muligheten til å lage vår egen bokser fra bunnen av.

Hvis du blir lei boksingen, inneholder spillet også et kasino med blackjack, poker, spilleautomater og mulighet for veddemål. På denne måten kan bokseren din tjene mer penger som han kan bruke på den overdådige livsstilen sin.

For mer informasjon kan du besøke spillets nettsted, ved å følge lenken nederst. Heavyweight Thunder skal etter planen lanseres i mars.

Siste fra forsiden