Turbasert Warhammer 40,000-strategi

Det blodige fremtidsuniverset får nok et spill.

Det er slutt på tiden der Games Workshop, lisensierte ut rettighetene til Warhammer 40,000-universet til ett selskap av gangen, som så laget ulike spill til ulike plattformer. Fra nå av får flere aktører lov til å bruke universet, i ulike spill i ulike sjangere og på ulike plattformer. Dette melder Gamesindustry.biz.

Turbasert strategi fra nisjeutgiver

Nå har den britiske strategieksperten Slitherine Software fått lisens til å lage et turbasert strategispill basert på det blodige fantasy/science fiction-universet. De har ikke gitt ut noen detaljer om spillet enda, men mener settingen fra Warhammer 40,000 passer deres stil utmerket:

– Denne avtalen er nok et eksempel på vårt arbeid for å utvide vårt publikum, uten å glemme hvem vi er og hva vi gjør best. Warhammer 40,000-settingen er perfekt for den typen strategispill vi lager, og er populær hos både fantasy- og science fiction-fans. Å samarbeide med Games Workshop gir oss muligheten til å bringe et herlig, dypt og svært passende spillunivers til sjangeren turbasert strategi, sier Slitherine-sjef JD McNeil i en pressemelding.

Slitherine-spillet Panzer Corps.

Tidligere Slitherine-utgivelser inkluderer det kritikerroste strategispillet Panzer Corps, og de er også involvert i brettspillmarkedet med Fields of Glory. Gruppen Slitherine er en del av inkluderer også den amerikanske strategiutgiveren Matrix Games og franske Ageod.

Warhammer 40,000-spillet deres er under utvikling for flere plattformer. Games Workshop har også lisensiert ut rettighetene til Zattikka, som lager et taktisk Warhammer 40,000-spill for gratismarkedet. Warhammer 40,000-brettspillet Space Hulk er også i ferd med å få en ny dataspillversjon, og i tillegg er det forventet at Sega-eide Relic jobber med et nytt spill i Dawn of War-serien.

Les også: Total War-skapere med Warhammer-lisens
Les også: Anmeldelse: Warhammer 40,000: Kill Team

Siste fra forsiden