Turboneger med i Rock Band II

Også klarert for Guitar Hero og Singstar

Turboneger deltar på Age of Conan-lydsporet, og skal også være med i Rock Band II.

Funcom har sendt ut en pressemelding som forteller at en spesiell Age of Conan dobbelt-CD, som «sender lytteren på en magisk musikalsk reise gjennom Hyboria», er under produksjon og kommer med flere spor fra Turboneger.

Skjermbilde fra Age of Conan.

Den første CD-en kan allerede lastes ned fra Itunes. Den fokuserer på orkestermusikk som vi finner i spillet, og er plukket ut og komponert av Knut Avenstroup Hagen. Flere store musikere, deriblant Helene Bøksle, har deltatt på innspillingen.

Mer orkestermusikk i tillegg til tre sanger fra Turboneger blir å finne på den andre plata, som slippes i løpet av juni.

– Det passer perfekt at Age of Conan får en sang fra Turboneger, de to tøffeste stykkene underholdning som noen gang har kommet ut av Norge, sier Hank Von Helvete, frontfigur i Turboneger i pressemeldingen.

Det som kanskje er like interessant, er at pressemeldingen røpet en oppfølger til musikkspillet Rock Band, som for øvrig ikke har blitt gitt ut i Norge ennå. Det heter seg at «Turboneger har deltatt i flere filmer og TV-serier, deriblant CSI, Jackass, Wildboyz, Viva La Bam og Dirty Sanchez, i tillegg til spillet Rock Band II.»

– Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at Rock Band II er under utvikling, og jeg vet ikke hvor Funcom har denne informasjonen fra. Det jeg kan si er at vi har jobbet lenge med å få Turboneger inn i Rock Band, men om det skjer i Rock Band II, III eller IV kan jeg ikke si noe om, sier presseansvarlig Silje Grønli i Electronic Arts Norge.

Vil bidra i Guitar Hero og Singstar også

Mye tyder på at Turboneger blir en del av Rock Band II (skjermbilde fra originalen).

Turbonegers manager, Rune Grønn, bekrefter imidlertid bandets engasjement i spillverdenen, og avslører flere planer:

– Vi har faktisk klarert Turbo-låter for bruk i både Rock Band, Singstar og Guitar Hero nå, men om dette betyr at musikken faktisk blir brukt er jo helt umulig å vite før spillene er gjort tilgjengelige for salg. Men jeg håper at noe av det går inn ihvertfall, det er jo en fantastisk mulighet til å presentere bandet for et helt nytt publikum, sier Grønn til Gamer.no.

At et Rock Band II er på vei kommer ikke som noen bombe, men få hadde vel trodd at det var managementet til Turboneger som skulle røpe det. Det er fremdeles ikke satt noe utgivelsesdato eller pris for Rock Band i Norge, så det er muligens litt tidlig å glede seg til oppfølgeren.

Siste fra forsiden