Demo: Zombie Driver

Tut og kjør

Hvem trenger hagle når man har bil?

Spillbransjen har viet mye tid til zombier de siste årene, og med Capcoms Dead Rising 2 og Undead Labs zombie-nettspill på vei ser det ikke ut til at vi blir kvitt de vandøde med det første.

Futuristisk zombie-slakt

Blant verdens mange zombie-spill finner vi Zombie Driver fra polske Exor Studios. Dette ble sluppet i desember, og går ut på å slakte zombier med bil. Spillet foregår i en liten by hvor en stygg ulykke med kjemikalier har skapt en hær av zombier.

Målet er å redde overlevende innen en gitt tidsfrist, samtidig som du scorer poeng ved å utrydde så mange zombier som mulig. Seks forskjellige biler står til din disposisjon, og utvalget inkluderer en drosje, en sportsbil og en mystisk superbil.

Bortsett fra støtfangeren har du flere andre nyttige våpen. Bilene kan monteres med maskingevær, flammekastere og raketter, og både biler og våpen kan oppgraderes. Penger til oppgraderingene og nye farkoster får du ved å fullføre sideoppdrag eller effektivt utrydde zombier.

Exor Studios har nå sluppet en demo av Zombie Driver. Fullversjonen av spillet inneholder 17 brett, og i denne demoen får vi spille de tre første.

Demoen kan lastes ned fra følgende sider:

Exor Studios melder også om en kommende oppdatering til Zombie Driver hvor vi får en ny spillmodus. Det dreier seg om en fersk overlevelsesmodus med tilhørende brett. Her må du overleve så lenge som mulig mot horder av vandøde.

Siste fra forsiden