TV 2 Blast Nordic Masters Qualifier

TV 2 arrangerer norsk kvalifisering til Blast Nordic Masters

Ni inviterte lag kjemper om én plass inn i Blast-sirkuset.

Slik så det ut i Sao Paolo under en av Blast-arrangementene da det var tillatt med publikum.
Blast Pro Series

DISSE LAGENE ER INVITERT

Vis mer

777
Oilers
Foxed
Nordavind Talent
Stabæk Momentum
Fact Revolution
Wizard
Bifrost
Bitfix

Denne helgen får de beste norske Counter-Strike-lagene en stor mulighet når TV 2 arrangerer en ny lukket kvalifisering inn i Blast-sirkuset.

Ni lag skal måle krefter og kjempe om den ene plassen inn til Blast Nordic Masters, som spilles i slutten av mars. Der kan turen bære videre inn i Blast Spring Showdown og deretter Blast Spring Final, en av Counter-Strikes største turneringer.

LES OGSÅ: – Pokalen skal hjem på Apeks-kontoret uansett

Se semifinalene og finalen på Twitch søndag fra klokken 14:00. Den avgjørende delen av kvalifiseringen sendes også på TV 2 Sumo.

Apeks ikke invitert

SLIK SPILLES KVALIFISERINGEN

Vis mer

Lørdag 13. mars:
14:00: Bifrost - Bitfix
18:30: Kvartfinaler

Søndag 14. mars:
15:30: Semifinaler
20:00: Finale

Ola Solheim i TV 2 røper at Apeks ikke er blant de inviterte lagene etter at de nylig gikk over i en svensk satsing. Dermed er også Bitfix fra nest øverste nivå invitert til helgens styrkeprøve. Midgard har takket nei til invitasjonen.

– TV 2 er veldig glade for at vi nok en gang har muligheten til å sende et norsk lag videre til å konkurrere i en av verden største Counter-Strike-turneringer, Blast. Norge har flere gode lag, så for å avgjøre hvem som får muligheten til å spille Nordic Masters arrangerer TV 2 en lukket kvalifisering hvor Telialigaens øverste divisjon skal kjempe om plassen, forteller Solheim.

LES OGSÅ: Telialigaen lanserer bedriftsliga

Kvalifiseringen starter lørdag klokken 14:00 når Bifrost og Bitfix skal kjempe om en plass i kvartfinalen. TV 2 vil sende en utvalgt semifinale og finalen på sin Twitch-kanal og TV 2 Sumo.

– Dette er en unik mulighet for norske lag å få prøve seg mot topp motstand fra Skandinavia og et utstillingsvindu i den internasjonale scenen. TV 2 forventer at lagene er sultne og at kvalifiseringen gir oss spennende og god Counter-Strike, det beste Norge har å tilby, avslutter Solheim.

Slik spilles kvalifiseringen.
TV 2

Siste fra forsiden