Dignitas -  Halvor Gulestøl

TV 2-profil og tidligere proffspiller tar over som hovedtrener for Dignitas

– Han legger ned mye tid for å gjøre oss som lag bedre, forteller Dignitas-spiller Håkon «Hallzerk» Fjærli til TV 2.

Halvor Gulestøl er ny hovedtrener i Dignitas.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR DIGNITAS

Vis mer

Håkon «Hallzerk» Fjærli
Patrick «f0rest» Lindberg
Adam «friberg» Friberg

Halvor Gulestøl (trener)

Tidligere denne uken ble det kjent at tidligere proffspiller og ekspertkommentator i TV 2, Halvor Gulestøl ble signert som trener for den danske klubben Dignitas, hvor norske Håkon «Hallzerk» Fjærli spiller til daglig. Klubben har slitt de siste månedene, og benket nylig to av spillerne sine. Dignitas har en rik historie innen e-sport, og ønsker med signeringen å løfte laget til nye høyder. Gulestøl har frem til nå figurert som analytiker for laget.

I et intervju med TV 2 forteller Gulestøl at det vil by på utfordringer å bytte stilling, men at han ser frem til det.

– Helt ærlig hadde jeg ikke sett for meg meg selv i en trenerrolle på starten av året, men etter å ha vært mer og mer involvert med laget på daglig basis føltes det mer naturlig ut enn jeg hadde trodd det skulle være, forteller han til TV 2.

Gulestøl sier at klubben ønsker å komme tilbake på gammelt nivå, og satser hardt på å løfte seg inn mot og gjennom 2021. Gulestøl sier også i samme intervju at han ser frem til utfordringen, og vet hvor det blir vanskeligst for hans egen del.

– Det blir nok en blanding av å finne ut hvordan jeg kan bidra mest effektivt for spillernes del, gitt at dette er en ny rolle for meg - og å finne en fin balanse på hvor mye man skal ta tak i spillerne, korrigere og lignende uten å låse dem helt.

Les TV 2 sin sak her »

– Han legger ned mye tid for å gjøre oss som lag bedre

Håkon «hallzerk» Fjærli gleder seg til å jobbe med Gulestøl.
Sindre Stien/Good Game

Fjærli, som spiller for klubben, forteller til TV 2 at han gleder seg til å jobbe tettere med Gulestøl i tiden som kommer.

– Halvor har vært med oss i flere uker nå og man merker at han og Friberg jobber veldig hardt med å fikse kartene våre. Han legger ned mye tid for å gjøre oss som lag bedre, noe som gir oss som spillere mer motivasjon til å legge inn mer tid selv, sier Fjærli.

Fjærli ønsket ikke å kommentere om hvem som skal ta over for de to benkede spillerne Richard «Xizt» Landström og Christopher «GeT_RiGhT» Alesund.

LES OGSÅ: – Vi har lagt inn en liten treningsleir hos «ENVI»

Siste fra forsiden