Two Worlds-ekspansjon offisielt kunngjort

Om du er en av de mange som satte pris på rollespillet Two Worlds, kan du glede deg til den kommende ekspansjonspakken Two Worlds: The Temptation. Pakken skal lanseres i løpet av første halvdel av 2008, og gir oss flere nyheter.

Omgivelsene ser lekre ut
Omgivelsene ser lekre ut

Two Worlds: The Temptation leverer nytt spillinhold, utvidet gameplay og svaret på en rekke spørsmål og mysterier som dukket opp i løpet av originalspillet.

Den offisielle pressemeldingen forteller at The Temptation vil fokusere både på velkjente områder fra Two Worlds og helt nye områder. I tillegg fortelles det at kampsystemet har blitt oppgradert, og det blir for eksempel mulig å blokkere slag aktivt.

I tillegg loves vi helt nye transportmuligheter og forbedrede bifigurer, som nå gir mye mer realistiske reaksjoner på det som skjer. Pressemeldingen avslutter med å love at vi også kan se frem til en rekke overraskelser, som vil bli avdekket i tiden før lansering.

Two Worlds: The Temptation kommer til PC og konsoll, og for et lite glimt av hva spillet vil tilby, kan du stikke innom det nylanserte nettstedet.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen