Tycoon City: New York er ferdig

Nå er det snart tid for å presse Donald Trump ut av New York; Tycoon City: New York er ferdigutviklet.

Vanlige forretningsspill fokuserer stort sett på en spesifikk nisje. Pizza Tycoon lar deg slå deg frem som eier av pizzarestauranter, Rollercoaster Tycoon fokuserer på drift av fornøyelsesparker, og så videre. Skaperne av Tycoon City: New York liker imidlertid ikke disse begrensningene, og her får du mulighet til å tjene deg søkkrik på over hundre ulike måter.

Du kan drive nattklubb, arrangere konserter og parader, eie restauranter, drive et forretningsfirma på Wall Street, bli med i motebransjen, bygge skyskrapere og mye, mye mer. Nattklubber, teatre og andre ting kan oppgraderes etter hvert, ved hjelp av hundrevis av ulike former for forbedringer.

Det hele foregår i en dynamisk og levende versjon av New York, hvor tusenvis av innbyggere lever sine egne liv med realistiske døgnrytmer. Hver person har sine egen personlige smaker og egenskaper, noe som burde gjøre spillopplevelsen enda mer interessant. Spillet ser ut til å klare å levere et rimelig realistisk bilde av den kjente storbyen, med massevis av folk, biler og (selvfølgelig) gule drosjer.

New York fylles også av en rekke kjente landemerker, som Empire State Building og Times Square. Takket være samarbeid med en ekte selskaper (som TIME Magazine, Toys'R'Us, Virgin Megastore, Staples og Nokia) får vi autentiske reklamer (samtidig som Atari utvilsomt får klingende mynt i den for tiden litt slunkne kassen sin), og om du gjør det godt vil du havne på TIME Magazine sine plakater rundt om i byen.

Nå har Atari kunngjort at Tycoon City: New York har blitt ferdigutviklet. Den europeiske lanseringen av spillet vil finne sted 24. februar, og om du ønsker mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden