E3 2019 - Uplay Plus

Ubisoft åpner egen abonnementstjeneste kalt Uplay Plus

Skal slippes på PC og Google Stadia med over 100 spill.

Skjermbilde, Uplay Plus

Ubisoft har slengt seg inn i samme selskap som PlayStation, Xbox og EA med sin egen abonnementstjeneste, kalt Uplay Plus. Tjenesten gir brukere tilgang til over 100 Ubisoft-spill, og blir tilgjengelig på PC og Google Stadia.

Prisen blir på 14,99 dollar i måneden, noe som mest sannsynlig vil plassere den norske prisen et sted mellom 100 og 150 kroner. Tjenesten blir tilgjengelig fra 3. september i Nord-Amerika og i mesteparten av Europa. Vi er ikke sikre på om Norge er en del av disse landene, men mest sannsynlig.

Et voksende spillbibliotek

Tjenesten inneholder både klassiske og nye spill, og etter alt å dømme vil man kunne spille kommende spill på lanseringsdato på tjenesten. Spill som Ghost Recon: Breakpoint og Watch Dogs Legion ble nevnt. Det skal heller ikke være snakk om en tjeneste som roterer spill ut og inn slik som Xbox Game Pass, men et stadig større bibliotek av spill.

Gamesindusty.biz melder at produktsjef Brenda Panagrossi at de mer enn gjerne vil få tjenesten over på andre plattformer også, men at de ikke har noen konkrete avtaler å snakke om for øyeblikket.

Med denne prisen legger Ubisoft seg på samme linje som Origin Access sitt premiumvalg og Xbox Game Pass Utimate. Ubisoft er en sterk aktør på markedet, så det blir spennende å se hvordan publikum tar imot tjenesten.

Se flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden