Ubisoft distribuerer The Political Machine

Stardock og Ubisoft har kunngjort en avtale som gir Ubisoft distribusjonsrettighetene til dette kommende politiske strategispillet.

The Political Machine er et politisk strategispill fra folkene bak Galactic Civilizations og Entrepeneur. I dette spillet får du skape din egen presidentkandidat som må stille til valg i USA, og målet er naturligvis å vinne dette valget. For å oppnå en slik seier må du styre valgkampanjen fra start til mål, og styre med økonomien så vel som de politiske spørsmålene.

I begynnelsen av spillet kan du enten skape din egen kandidat, eller velge en eksisterende politiker, som George W. Bush, John Kerry, Ronald Reagan og Franklin D. Roosevelt. Spillet benytter seg av demografisk informasjon for å sikre at det politiske landskapet i USA blir så realistisk som mulig, og du må også ta hensyn til det faktum at ulike deler av landet generelt har ulike oppfatninger om ting.

Brad Wardell, som er hoveddesigneren bak spillet, forteller:

- The Political Machine lar både tilfeldige spillere og politisk frelste få smaken av hva den amerikanske presidentkampanjen handler om. For å lykkes må spillere takle saker fra den virkelige verden, presentere seg selv på TV-programmer, drive reklamekampanjer og jobbe med politiske medarbeidere og aktivister.

Spillet er ventet i salg i løpet av sensommeren, og det vil også være mulig å kjøpe det direkte fra Stardock. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden