Ubisoft gir ut Darkwatch i Europa

Vampyrer og pistolmenn er noe av det vi får møte i Darkwatch, et spennende skrekkspill som foregår i en mystisk versjon av den ville vesten.

Ubisoft og High Moon Studios har akkurat kunngjort at de har signert en avtale som gir den franskbaserte utgiveren de europeiske og australske utgivelsesrettighetene til Darkwatch, en førstepersons actiongrøsser til PS2 og Xbox. Spillet skal lanseres til høsten, men vi har ikke fått noen spesifikk utgivelsesdato.

I Darkwatch blir Jericho Cross sin tilværelse som en lovløs revolvermann snudd på hodet da han en dag ble bitt av en vampyr (og ikke hvilken som helst vampyr heller, denne slemmingen har nemlig planer om verdensherredømme og det som verre er). Hans eneste håp for å redde sjelen sin er å drepe vampyren om bet ham, men det viser seg å bli vanskeligere enn han hadde håpet på. Vampyren har nemlig klart å befolke den ville vesten med horder av levende døde.

Darkwatch kan skilte med massive spillområder, ikke-lineære oppdrag og dynamisk kunstig intelligens, både hos fiender og vennlige karakterer. Takket være et hemmelig forbund dannet for å krige mot vampyrene får Jericho flere avanserte kjøretøy til rådighet, samt en rekke våpen som sannsynligvis ikke var særlig vanlige i det ville vesten. Jericho kan også ri på sin trofaste gamle traver, en demonisk hest, og han har dessuten overnaturlige vampyrevner.

I tillegg loves PS2-eiere muligheten til å spille med en venn, enten i samarbeid eller i konkurranse mot hverandre. Xbox-eiere får flerspiller for opp til 16 spillere over Xbox Live. Darkwatch benytter seg forøvrig av Havok-fysikkmotoren (som også Half-Life 2 bruker) for å skape realistiske spillmiljøer. Vi tittet på dette spillet under E3-messen i California, og sniktitten vår kan du lese her.

Siste fra forsiden