Ubisoft gir ut Desert of Flames

Den første ekspansjonen til EverQuest II er på vei, og Ubisoft skal gi den ut i europeiske butikker. I tillegg har SOE lansert Adventure Pack nummer to.

EverQuest II: Desert of Flames kommer med en rekke nye monstre, spillområder, oppdrag og gameplayfunksjoner. Handlingen foregår i og rundt den fargerike Maj'dul, en nyoppdaget by i typisk arabisk stil. Landområdene rundt byen består av ørkener og forblåste fjelltopper, og er hjemmet til omtrent 40 nye typer monstre og dyr.

En av nyhetene i denne ekspansjonen er at spillerne får mulighet til å drive fjellklatring for å finne skatter og nye soner på toppen av mektige klipper. Klatring ser ikke ut til å ha blitt implementert i noe MMO-spill før, og SOE forteller at de er stolte av å introdusere denne funksjonen. I tillegg kommer pakken med en arena hvor det blir mulig å kjempe om heder, ære, erfaring og penger mot andre dyr eller spillere.

Innholdet i denne pakken er i hovedsak beregnet på karakterer som er på nivå 45 og opp, seriøse spillere får nå mulighet til å nå nivå 60 med karakteren deres. Ubisoft forteller at de planlegger å lansere EverQuest II: Desert of Flames i europeiske butikker den 15. september.

Sony Online Entertainment har imidlertid mer nytt for EverQuest II-spillere. De har nemlig nettopp lansert Adventure Pack nummer to, som er en mindre ekspansjonspakke som kan kjøpes online. Denne heter The Splitpaw Saga, og kommer med to massive grottesystemer som totalt inneholder tolv nye soner. Mer informasjon finner du på offisielle nettstedet.

Se vår produktside for de nyeste skjermbildene fra EverQuest II: Desert of Flames.

Siste fra forsiden