Ubisoft gir ut Legend of Jack Sparrow

Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow blir gitt ut av Ubisoft i Europa.

Ubisoft kunngjorde i går at de har inngått en avtale med Bethesda som gir dem de europeiske utgivelsesrettighetene til Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow. Spillet utvikles av Los Angeles-baserte 7 Studios, og kommer på det europeiske markedet i juli. Den nye pressemeldingen forteller kun om versjoner til PS2 og PC, noe som sannsynligvis betyr at den tidligere kunngjorte Xbox-versjonen har blitt kansellert.

Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow beskrives som et raskt actioneventyr som fanger de fargerike personlighetene og eventyrlysten fra den første filmen. Spillet gjenforteller hendelsene i filmen fra synspunktet til Captain Jack Sparrow, og spilleren må bruke sverdet, løse gåter og utnytte seg av miljøet for å komme seg gjennom spillets historie.

Bethesda har fortalt at spillerne får fekte seg gjennom et dusin spillområder med fullstendig interaktive kart og variert gameplay. Omgivelsene vil også være svært varierte, og inkluderer brennende bygninger, skipsvrak og fuktige, mørke huler. I det ene øyeblikket må du kjempe mot horder av fiender, og i det andre må du unngå å bli fanget av den britiske marinen.

Etter hvert som du kjemper deg gjennom spillet, lærer du nye angrep og bevegelser som gjør spillfiguren stadig farligere. Spillet ser ikke ut til å ha noen sjøkampdel, slik det forrige Pirates of the Caribbean-spillet (utviklet av russiske Akella) hadde.

Siste fra forsiden