Ubisoft kunngjør Anno 1404

Bybygging i Asia

I Anno 1404 får du reise på oppdagelsesferd i Asia.

Bybyggerspillene i Anno-serien har en stor tilhengerskare, og det er langt fra uten grunn. Spillene i serien har nemlig fått massevis av god kritikk, også utenfor Tyskland (hvor denne typen spill er ekstra populære).

Skap ditt eget middelaldersamfunn.

Vis større

Trailer: Anno 1404

Stikkord:
  • spill
  • pc
  • strategi
  • Anno 1404


Nå har Ubisoft kunngjort Anno 1404, hvor vi får ta turen til det fjerne østen. Vi har ikke fått veldig mange detaljer om spillet, men loves massevis av nye funksjoner, samt enda større øyer og verdener enn i tidligere Anno-spill.

Ubisoft forteller at vi får utforske en spennende og fascinerende verden, hvor vi får oppleve eksotiske kulturer og teknologier. Diplomati og økonomisk styring blir også essensielle deler av dette spillet.

Det skrytes også av at vi får mulighet til å pynte byene våre med en haug av lekre statuer og andre ornamenter. Dessuten loves vi et nytt brukergrensesnitt, samt en sandkassemodus hvor vi får en rekke muligheter for å skreddersy gameplayet slik vi vil ha det.

Anno 1404 kommer kun til PC, og skal lanseres i mars neste år. Vi har en avtale med Ubisoft, og får en titt på spillet i løpet av Games Convention.

Siste fra forsiden