Ubisoft kunngjør Heroes of Might & Magic V

Heroes of Might & Magic vender tilbake, og denne gangen er det erfarne Nival Interactive som står for utviklingen.

Da 3DO gikk konkurs ble franchisene deres solgt på billigsalg. Den mest populære franchisen selskapet hadde var sannsynligvis Might & Magic-serien, og denne var det Ubisoft som kjøpte. Nå har de kunngjort at den legendariske serien er på vei tilbake, og det første spillet basert på mytologien fra Might & Magic-universet vil være Heroes of Might & Magic V.

Ubisoft forteller at spillerne vil få dykke inn i et fantasiunivers som vil appellere til fans av alle fantasisjangere. Det nye spillet vil bygge på det turbaserte gameplayet som gjorde serien populær, samtidig som det kommer med en rekke nyheter, slik som moderne 3D-grafikk, et nytt taktisk kampsystem og en historiebasert oppdragsmodus.

Spillet utvikles hos Nival Interactive, som ikke bare har stått for glimrende titler som Blitzkrieg og Silent Storm, men i tillegg har skapt den kritikerroste Etherlords-serien, som på mange måter minner mye om Heroes of Might & Magic. I og med at New World Computing ikke lenger eksisterer, er det vanskelig å se for seg en annen utvikler som ville være bedre egnet for jobben enn Nival.

Heroes of Might & Magic V skal etter planen lanseres tidlig i 2006, til PC. For mer informasjon kan du besøke det offisielle nettstedet (som riktignok er litt slankt for øyeblikket), ved å følge lenken nederst. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden