Ubisoft kunngjør The Settlers VI

Ubisoft har kunngjort The Settlers VI, som vil gi oss en blanding av nytt og gammelt Settlers-gameplay.

Da Ubisoft lanserte The Settlers V møtte de blandet reaksjon hos seriens tilhengere. Mange mente at spillet hadde gått bort fra alt for mange av seriens grunnprinsipper og erstattet dem med generisk sanntidsstrategigameplay, noe Ubisoft tok konsekvensene av ved å gi ut en nyversjon av klassikeren The Settlers II.

Nå har de kunngjort The Settlers VI, og pressemeldingen vi har fått i hende forteller at de vil gå tilbake til seriens høyt elskede gameplay, som de vil blande med helt nye gameplayfunksjoner. Disse får vi vite mer om til neste år, men Ubisoft forteller at det nye spillet vil kombinere bybygging, strategi, økonomi og grensesprengende grafikk.

The Settlers VI vil fokusere på å bygge større og befestede byer, samt planlegging og optimalisering i en middelalderverden. Spillernes byer vil befolkes av hundrevis av innbyggere som vil leve sine daglige liv i en detaljert verden. Ellers fortelles det at vi får en historiebasert kampanje og den samme akvarieeffekten tidligere spill i serien har gitt oss.

Odile Limpach, som er sjef for Ubisoft i Tyskland og Østerrike, forteller at et fokus for utviklerne er å appellere til tilhengere av serien samtidig som spillet blir tilgjengelig for nykommere. Målet for Blue Byte-studioet i Düsseldorf er intet mindre enn å produsere det beste The Settlers-spillet noensinne.

Siste fra forsiden