Ubisoft med syv lanseringsspill til Wii

Den franske utgiveren Ubisoft har kunngjort at de jobber med syv lanseringsspill til Wii, inkludert Far Cry, Rayman Raving Rabbids og GT Pro Series.

Ubisoft er en av de utviklerne som ser ut til å stille seg klarest bak Nintendo når Wii lanseres senere i år. Nå har de kunngjort at de vil lansere syv spill samtidig med konsollen, og den franske utgiveren lover massevis av variasjon. I alfabetisk rekkefølge får vi Blazing Angels, Far Cry, GT Pro Series, Monster 4X4 World Circuit, Open Season, Rayman Raving Rabbids og Red Steel.

Red Steel

Blazing Angels: Squadrons of WWII er et flyspill hvor vi ved hjelp av Wii-kontrolleren får oppleve intense luftkamper fra andre verdenskrig. Spillet tok ikke akkurat verden med storm da det ble lansert for andre plattformer tidligere i år, men forhåpentligvis har Ubisoft implementert en del forbedringer i forhold til Wii-versjonen.

Far Cry er et førstepersons skytespill hvor spillerne må bruke kontrolleren til å kjøre, skyte, slå, hoppe og klatre, mens de prøver å overleve i tropiske miljøer. Dette er et helt nytt Far Cry-spill, med en ny historie, nye brett og mange nye elementer, men mye av spillet skal også være basert på Far Cry: Instincts.

GT Pro Series er et Wii-eksklusivt bilspill med over 80 lisensierte biler, massevis av muligheter for å skreddersy bilenes ytelse og utseende og det Ubisoft beskriver som et glatt, driftbasert kontrollsystem. Spillet skal være svært raskt og utnytte seg fullstendig av Wii-kontrolleren.

Open Season er et plattformeventyr hovedsakelig ment for barn, basert på filmen ved samme navn. Monster 4X4 World Circuit er et bilspill der du må bruke kontrolleren for å utføre spektakulære hopp og stunts, med noen av verdens kraftigste monstertrucker. Wii-versjonen av Rayman Raving Rabbids og det Wii-eksklusive Red Steel har vi allerede dekket på Gamer.no.

Siste fra forsiden