Ubisoft skryter av Dark Messiah-musikk

Dark Messiah of Might & Magic får et orkestralsk lydspor hvor koret synger på det eldgamle språket Sanskrit.

Det er gode tider for de som liker fantasyspill for tiden. Det storslagne rollespillet Gothic III har nylig blitt lansert, Neverwinter Nights 2 har akkurat blitt ferdigutviklet, Oblivion-ekspansjonen Knights of the Nine kommer allerede til neste måned og Ubisoft er i ferd med å lansere det ekstremt lovende actionspillet Dark Messiah of Might & Magic.

Nå har Ubisoft fortalt litt om lydsporet i Dark Messiah. Dette har blitt komponert av Cris Velasco og Sascha Dikicyan, som er to av de mest etterspurte komponistene i spillindustrien. Ubisoft ønsket et lydspor som blandet eldgamle og moderne elementer, og det kan virke som de to komponistene har levert varene.

Ubisoft forteller at vi får et aggressivt orkesterbasert lydspor blandet med elektroniske elementer og korsang på det eldgamle, indiske språket Sanskrit. Dette språket har en posisjon i India som kan sammenlignes med Latin her i Europa, og ble brukt i den hinduistiske Veda-litteraturen (skrevet ned i årene fra 1500 til 500 før Kristus) som er en hjørnestein i hinduismen.

Ubisoft har også lansert en liten trailer fra spillet, som skal demonstrere hvordan musikken og lydene påvirker gameplayet. Denne er på ca. 35 MB.

Musikken blir forøvrig også tilgjengelig på en CD, som blir å finne i samlerutgavene av spillet. Hvor godt den fungerer sammen med resten av spillet (og hvor godt det faktisk blir) får vi vite når det lanseres om en ukes tid.

Siste fra forsiden