Ubisoft-teaser hinter om et postapokalyptisk Far Cry

Skal offisielt avdukes fredag morgen.

Årets The Game Awards-utdeling er like rundt hjørnet, og i år som i fjor forventer vi å se en bunke med trailere for kommende spill. Dagen før det hele braker løs har Ubisoft avslørt sine planer, med en kort trailer for et nytt Far Cry-spill.

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – hinter om at seriens neste innslag blir en postapokalyptisk affære. Snutten åpner med idyllisk bondelandskap, som brått blir revet i stykker i det en atombombe går av ikke langt unna.

Scenene som følger viser hvordan verdenen forandret seg, mens en ukjent person gjenforteller de grufulle hendelsene i korte trekk:

– Ingen av oss var klare for slutten. Flammene slukte alt, og når døden rullet gjennom dalen vår ble verdenen vår kald og mørk. Årene med regn og hylende vind ryddet veien for blå himmel, og en ny verden i blomstring. Vi begynte å håpe, men vi tok feil.

Akkurat hva slags postapokalypse Ubisoft planlegger å gi oss kommer ikke riktig frem, men spillere kan altså vente å måtte hamle opp med én eller annen trussel. Hvorvidt det er snakk om vandøde eller fraksjonskrig mellom de gjenlevende menneskene får vi se om noen timer.

The Game Awards begynner klokken 02:30 på fredag 7. desember, norsk tid. Du kan følge utdelingen på en rekke nettsteder, som Twitch, YouTube eller Twitter.

Vi savnet mer nyskaping fra det forrige spillet i serien.
Likevel hadde vår anmelder det mye moro med Far Cry 5 »

Siste fra forsiden