Ubisoft trenger pusterom

Franskmennene utsetter både Driver: San Francisco og neste Ghost Recon.

Det er neppe lett å være en av de store utgiverne, som til enhver tid må sjonglere en rekke store prosjekter. Mye skal stemme når man utgir et spill, og utsettelser er en like naturlig del av denne industrien som noe som annet.

Denne gangen er det franske Ubisoft som trenger litt tid til å tenke, og det vil gå på bekostning av både Ghost Recon: Future Soldier og Driver: San Francisco. Det melder spillnettstedet CVG.

De fleste liker vel å kjøre fort i bil.

Begge spillene har blitt utsatt en gang tidligere, den gang med beskjed om at utviklerne både trengte mer tid til å finpusse dem og at konkurransen rundt det originale lanseringsvinduet ble for tett. Nå er de satt til å utgis en gang mellom mars 2011 og mars 2012. Årsaken til utsettelsene nevnes ikke.

Driver: San Francisco er det sjette spillet i den velkjente sandkasseserien, men det første virkelig store spillet i serien siden 2006. Som navnet antyder er det altså den sprudlende byen på vestkysten vi skal gjøre til vår lekeplass, i rollen som politimannen John Tanner.

Ghost Recon: Future Soldier lar oss på sin side innta rollen som en spesialsoldat i nær fremtid, og man skal blant annet svinge innom vårt kjære Norge for å knerte ultranasjonalister. Videre skal det by på et sofistikert dekningsystem, ødeleggbare omgivelser og dronekrigføring. Men ikke på en stund, altså.

Lurer du på hva annet som kommer ut i tiden fremover? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden