UFO: Afterlight

Her er en demo av det neste taktiske strategispillet i UFO-serien.

UFO-sagaen fortsetter, og denne gangen flyttes handlingen til Mars, hvor ensomme menneskelige kolonister kjemper for å overleve. Som før vil fokuset være på en kombinasjon av global strategi og taktiske oppdrag. Det nye spillmiljøet gir nye muligheter, både i den taktiske delen og den strategiske, hvor vi loves mer fokus på ressurser, samt muligheten til å "terraforme" planetoverflaten senere i spillet.

I den taktiske delen loves vi muligheten til å utforske bygninger, samt ødeleggbare spillmiljøer, forskjellige høyder og noe som heter "thermo vision". Rollespillelementene blir også forbedret, med et mer kompleks treningssystem, samt spesialutstyr. Dessuten får vi selvfølgelig en haug nye typer teknologier, våpen og utstyr, og i tillegg kan vi kommandere droner og romvesener i tillegg til mennesker. Vi loves også en mer kompleks diplomatidel.

Demoen som ble sluppet i dag gir deg ti dager på å teste alle funksjonene fra fullversjonen i spillet. Du får ubegrenset med muligheter i den strategiske delen, og erfare taktisk action i fem tilfeldig genererte oppdrag.

UFO: Afterlight kommer i salg i norske butikker 9. februar.

Siste fra forsiden